sprey boya Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Antrasit kabil derin renklere alan okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana gezi binalmasını katkısızlar.

Siz bile ocak dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine önem toka etmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hararetlilık katarken hem de yerın aydınlanmasını sağlayarak koyu renk yararlanmaı mümkün kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde almak kolaylaşıyor. 

Bohem Janr Nedir? Soy dekorasyonlarında yaratıcılık ve erinçli bir vasat yaratmayı âlem lüzum. İnsanlar sülale dekorasyonlarına ekseri tarzlarına…

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların cihetı dizi ilenmeşap ve deri mobilyalar ile de bayağı uyumludur. Ferah bir ortam yaratmak dâhilin hayır bir duvar rengi tercihidir.

Filli Boya’nın teceddütçi Hareketli Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile dekoratif akarsu bazlı VOC uyumlu silikonlu son kesme iç cephe boyasıdır.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda bariz gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Koz, meşe, çam antrasit duvar boyas kadar ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına ilgi edebilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk antrasit gri dekorasyon uyumu, pembenin ilgisiz pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseriya çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi görüntülemek karınin kullanılabilir.

Habbe iç duvarları dışında, ofis ve çalışma ortamlarının duvarlarında kesif tercih edilen bir renktir. Akman ve hafif bir hava hissini en âlâ şekilde yansıtmanızı katkısızlar.

Ülkemizde yaşanmış olan zelzele felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’fecir yağmur, yakınlarına sarrafiyesağlığı, yaralılarımıza ivedili şifalar dileriz.

Derin grinin katı tesirini yumuşertelemek ciğerin yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz yumuşak geçişli ve canlı bir hava yuvarı oluşturmanız dair size yardımcı olur.

Mutfaklarda antrasit renginin tasarrufında ankastre parafin eşyalar size koskocaman kolaylık sağlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre parafin antrasit renk tonları eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi kabil bir eşyayı sarı, kırmızı gibi iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği oyun ederken diğer renklerle kıyak bir ahenk kucakerisindedir.

Banyo içinde parlayan bir yapı veya dizayna icazet verilmeden tek mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page